Rönö Bygdeförening


Hej alla i styrelsen - Rösta på era favoriter enligt nedan! Skicka in ert bidrag till Stefan.

Genom att klicka på en bild så kan ni betrakta den i ett större format. Tävlingsreglerna finns beskrivs nedan ....


"Hembygdsföreningen anordnar en fototävling med startdatum 2018-08-15 och med slutdatum 2019-05-15 och hoppas på ett brett engagemang. Initiativtagare till tävlingen är Henrik Dankwardt, Svante Prag, Conny Passmark och Stefan Jakas. 


Vi tycker att det vore lämpligt att tävlingen har temat ”Rönötorp”, eftersom torpen är ett viktigt inslag i Rönös kulturarv. Tävlingen sträcker sig över 4 årstider och det gäller att hitta intressanta kompositioner - helhet eller detalj, ruin eller nyrenoverat …! 


Varje tävlande kan inkomma med max tre foton, som publiceras successivt och anonymt på hemsidan under denna flik. Juryn är de som har sin hemvist (fast boende eller sommargäst) i Rönö. Det är alltså ”folkets” röst som räknas. 


De tre vinnande bilderna får ett hedersomnämnande och kommer att publiceras bland ”nutida bilder” på hemsidan. Röstningen påbörjas i 2019-05-01 och avslutas 2019-05-20. 


Bilderna kommer att vara numrerade på hemsidan och du röstar genom att rösta på de tre bilder som du tycker är bäst. Varje bild får en röst var. Bilderna med flest röster vinner. Du röstar genom att använda kontaktformuläret."


Stefan

1

4

2

5

3

6

7

9

8