Tack för i lördags! Festligt, folkligt och välarrangerat 

Det tackar vi särskilt för.


Vi passar också på att anmäla oss till julbordet.


Vänligen

Sivan och Uffe Helderud


Ukuleleorkestern Ukebox från Söderköping underhöll med en bred repertoar fin stämsång och ukuleletoner under kvällningen i Rönö Bygdegård. Tillsammans med Roger och Katrin var vi rörande eniga att det var en toppen kväll på bygden.


IngvarEtt stort varmt TACK för det fantastiska julbord som  ni serverade igår i Rönö bygdegård. Det kunde inte bli bättre. Tack också för det välorganiserade och genomtänkta arrangemang med sång, musik, högläsning och auktion.

God Jul och Gott Nytt År till er alla önskar


Anne & Göran från SoluddenHej !
Vi tackar festkommittén för att ni arrangerat ett sånt fint Julbord åt oss. Tomtemors recitation , dragspel och sång som bejublade inslag . Med hembygdsföreningen som gemensam nämnare har vi lärt känna några av våra grannar bättre. Om maten kan vi bara säga det allra bästa. Personlig favoriter blev laxen, både den rökta och den gravade!


Magnus, Katharina och VeronicaStort TACK för det otroligt goda julbord ni åstadkom. Vi hade jättetrevligt. God mat, trevlig underhållning, bra bordsplaceringar, härliga duktiga arrangörer med hjärtat på rätta stället. Härligt var när ni bjöd på er själva och trevligt med allsång. 

Ett annat julbord hade vi faktiskt bara kommit för att äta maten och sedan gått. Nu satt vi kvar ett bra tag eftersom det var så trevligt! Tack än en gång


Britt-MarieTack för en mycket trevlig, välordnad kväll med  god mat
Bygdegården var vackert juldekorerad både ute och inne.


Hälsning Sivan Uffe från Östra NyHej Lolita

Anders och jag vill gärna komma nästa år också  och anmäler oss nu till 5 dec 2020.

Det var ett härligt julbord med god mat och trevligt sällskap i en fin miljö.


Birgitta